Belépés:

Elfelejtette jelszavát?

Még nem regisztrált?

A Trendmagazinon nem lesz pártpolitizálás

695


Hennel Ádám a hamarosan megjelenő Trendmagazin kapcsán fotózáson vett részt, ahol készítettünk vele egy villáminterjút is. A videóban felmerül a lapcsalád jövője, és a Trendmagazinnal kapcsolatos pletykák is tisztázásra kerülnek. Molnár Gergely interjúja.

Rengeteg kérdés és észrevétel jelent meg az elmúlt hónapokban az interjúkötettel kapcsolatosan, emiatt úgy gondoltuk, hogy megkérdezzük a kötet szerkesztőjét, Horváth Tamást is, mi alapján készültek az interjúk. Horváth Tamás kérdésünkre elmondta, hogy eléggé nagy szabadságot kapott, mikor a főbb fejezeteket kellett kidolgoznia, és az eredetileg csak kettő fejezetesre tervezett interjú végül az ő javaslatára gazdagodott plusz két témával. “A legfontosabb természetesen az volt, hogy az olvasók megismerjék a GamePress és a hozzá kapcsolódó lapok valódi történetét, és hogy tisztán lássanak a megszűnés körülményeivel kapcsolatban is” – mondta Horváth Tamás, majd hozzátette, hogy ez egy nagyon jó promóciónak bizonyult az új projekthez, a Trendmagazinhoz is. “Az emberek szeretnek belelátni a kulisszatitkokba, szeretik, ha olyan információk birtokosai, ami miatt  ők is bennfentesnek érezhetik magukat, ezért is mentem rá olyan részletesen a lapcsaládos sztorikra” - mondta a szerkesztő.
 

 

 
Az elmúlt hónapokban rengeteg visszajelzés érkezett, nagyon sokan kérdéseket küldtek be, voltak bíráló hangok is, ám a többségnek nagyon tetszett az interjúkötet tartalma, mondta Hennel Ádám, aki szerint meg kell különböztetni a jó szándékú kritikát és a rosszindulatú véleményeket.
 
A beszélgetés során felmerült, hogy lesz-e jövője a Pc Web lapcsaládnak. Hennel Ádám leszögezte, hogy fontosnak tartja a fiatal lapkészítők megsegítését – ezt tette 2005-ben is, a lapkiadó megalapításával -, ám jelenleg a Trendmagazin körüli feladatok irányítása a legfontosabb.
 


Molnár Gergely a pletykákkal kapcsolatban is kérdezte Hennel Ádámot, ugyanis az elmúlt hónapokban rengeteg alkalommal kerültek napvilágra kétes eredetű hírek a közösségen belül. Hennel Ádám szerint ezek nagy része pusztán csak találgatás. “Kisebb hobbymagazinokkal is összehoztak bennünket, na de valaki elhiszi hogy egy Trendmagazin szintű produkció ilyen lapokkal fog leállni tárgyalni?” - tette fel a költői kérdést Hennel Ádám, aki szerint nagyon világos határvonal húzódik a Trendmagazin és ezen lapok gondolkozásmódja között, így teljességgel lehetetlen bármiféle együttműködésről vizionálni.
 

Hennel Ádám


Hennel Ádám elmondta továbbá, hogy a Trendmagazinnak nagyon komoly feladatai lesznek, hiszen a fiatalok helyzete egyre rosszabb, és ezen a média nagyon nagy mértékben tudna módosítani, de ehhez megfelelő értékrenddel rendelkező vezetőknek kell irányítani a lapokat. “Be kell vezetni az embereket a valódi polgárosodásba” - hangzott el az interjúban.
 

Hennel Ádám


Arra a napokban felröppent pletykára, miszerint a Trendmagazin különféle érdekek miatt belebonyolódik a napi politikába, szintén elmondta a véleményét a magazin főszerkesztője. Hennel Ádám kijelentette, hogy a Trendmagazinon pártpolitizálás nem lesz, de közéleti kérdésekkel, társadalmi problémákkal kapcsolatos témák előkerülhetnek.
 

2010.05.20. 15:07

Hozzászólások:

« előző  1 2 3 45 6 7  ...  következő »
basic avatar

Adrihanna | 2010.06.25. 22:24

huhuuu dehogy is van jó ízlése minden fiúnak, ahogy minden lánynak sem :S
eddig nagyon kevés kifejezetten jó ízlésű fiút láttam :S

Armani úrnak igaza van :) de szerintem nem teljesen tanítható..

basic avatar

TSas | 2010.06.25. 20:42

vlahaol mondta is az Ádám hogy elegánsabb ruhákat kedveli, desztem ez egyértelmű kell h legyen :) különben is elegánsba vannak a puccos darabok, nem sportosban.

basic avatar

rodrigez | 2010.06.25. 19:25

nem kell ebbe beleszólni, bárki bármi iránt érdelődhet, edz nem bűn azt hiszem :)

rodrigez: A Marriott Hotelben, felszolgáltam és néha pultos is voltam, de legfőképp hostess. Nagyon szerettem, az ötcsillagos hangulat és minőség olyan szuper :)

jó lehetett :) nem gondolkoztál hogy külföldön is ezt csináld?

basic avatar

Gábor Róbert | 2010.06.25. 17:41

Chloe nem akarok kötözködni meg nem az én dolgom de miért akarnál vele találkozni?:S Sztem ez már kicsit nyomulás de ha van rá okod vagy ilyenek akkor nem szólok...csak megemlítem ;)

Toam: mondja ezt Armani úr aki mégis vmiért luxusáron adja a ruháit :D pénz is kell ahhoz h a jó ízlésed látható legyen ..

basic avatar

Marci20 | 2010.06.25. 13:27

"én azt szeretem ha valaki mindig sportosan elegáns meg ha a fiúnak nagyon jó és kifinomult ízlése van"

Na és hogy látod, a többségnek van kifinomult ízlése or not? :)


"no..hamár stílus, akkor hadd idézzek egy okos embert...mondjuk Armani urat!

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia.""

Ez egy bölcs mondás és van benne igazság Toma :)

basic avatar

Adrihanna | 2010.06.25. 10:06

és bibliai név :)
asszem a korintusiakhoz írt levélben van Kloé, Pál küldi őt el egy üzenettel.. ha yol emléxem de nem 100..

basic avatar

Toma | 2010.06.25. 09:21

no..hamár stílus, akkor hadd idézzek egy okos embert...mondjuk Armani urat!

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia."

basic avatar

robertfox | 2010.06.24. 21:59

Pontosan Adrienn... vannak akikeb olyan hülyén álla nyakkendő meg az öltöny :D:D főleg akik csak alkalomra viselik, de máskor soha.

Chloe tènyleg különleges név ;) USA-ban használják, de itthon nem nagyon!

basic avatar

Adrihanna | 2010.06.24. 20:12

hmmm Karesz.. dolgozni kell rajta, csiszolgatni :) ki tud forrni egy olyan emberben, akibe bele van kódolva csak elfojtják :)

nos Chloé a gyüli= hit gyülekezete
és a húgom úgy használja, (mivel csak 1,5 éves) hogy Klojci néha Klojci-mojci :) meg Szellike attól függ milyen a hangulat, de én szép kis beceneveket találok ki neki :) ja és van egy Panni nevű barinője aki meg Panci-manci :) így tökyok együtt :) Klojci-mojci és Panci-manci :)

basic avatar

Karessz | 2010.06.24. 19:03

"én azt szeretem ha valaki mindig sportosan elegáns meg ha a fiúnak nagyon jó és kifinomult ízlése van
ez vagy vele született adottság vagy ha nincs meg benne akkor srry :( "

Én mindig igyekszem sportosan-elegáns lenni, mert így érzem jól magam, de emellett még jó is ezzel a megjelenésem. Az ízlés nagy részt benne kell hogy legyen az emberben, de ha nincs, azért még lehet fejleszteni. :)

basic avatar

chloe | 2010.06.24. 17:15

"amúgy Chloé? ez a neved tényleg? mert kistesóm is így hívják vagyis hát Chloé Selly (kloé szelli) és nem sűrűn hallottam itthon ezt a nevet. :)"

igen :) Selly is szép név nagyon....! melyiket használja?

mit jelent a gyüli?? :/

luciu$ köszke a tippet majd megfontolom .... .... :P

basic avatar

Szekeres Gábor | 2010.06.24. 16:40

Sokaknak nem is áll jól az öltöny, nekem se. Másokank meg a kapucnis pulcsik nem állnak jól.... :P de én Ádámot nem tudom elkèpzelni ilyen tréningszerelésbe :DD

basic avatar

Adrihanna | 2010.06.24. 10:54

én ismerek egy férfit aki elég komoly és még életembe nem láttam rajta edző ruhát. ha sport tevékenységet folytat akkor soldier feeling van olyan II VH filmes :P vagy capri atlétával meg egy yo kis D&G nyaklánccal, vagy capri és egy felső gombjaival kigombolt rövidujjú ing van :) de pl én nemtom de nem szeretem a nyakkendőt.. vis nem mindenkin, pl Apunak nagyon jól áll, de valamelyik unokatesómon meglátom és konkrétan pukkadozok a röhögéstől :P
én azt szeretem ha valaki mindig sportosan elegáns meg ha a fiúnak nagyon jó és kifinomult ízlése van
ez vagy vele született adottság vagy ha nincs meg benne akkor srry :(

basic avatar

Gábor Róbert | 2010.06.23. 23:16

hát igen fontos a jó megjelenés... én is elegánsra tippelek, de ha szabadidős tevékenységről van szó akkor a legkomolyabb businessman is sportos lesz:)

basic avatar

Toma | 2010.06.23. 22:59

hát én eddig egyszer találkoztam Vele, akkor is ing meg minden, dehát Ő egy komoly üzletember, ígyhát kell is valamit mutatnia, ha meglátja az ember:)

basic avatar

Adrihanna | 2010.06.23. 22:52

hát most én erre pont nem tudok válaszolni, hogy mibe szokott lenni :) de egy biztos bármibe is eleganciát, kifinomultságot és szerintem mindezek mellett vidámságot sugároz :)
Ádám mindig is egy vidám srác volt mindezt másokat nem sértő módon mutatta. ez az osztályban ritka volt.. de arról az osztályról ne beszéljünk.. 7-8-ba voltunk normálisak, azért unk mert tudom, hogy én se voltam ám 100as :) de yo kis csapat volt.. híres.. vagy inkább lehet hogy hírhedt :P

basic avatar

Mr. Jns | 2010.06.23. 21:53

zöldalma. az interjúk alapján inkább elegánsra tippelek.. de én ezt nem tudhatom, mert sose járok olyan helyekre MINT EGYESEK................ :)) ahol láthatnák Ádám urat életnagyságban XD

basic avatar

Bbryan | 2010.06.23. 20:58

"Ez kétséges nekem is, de semmi gond, majd júliusban LFHÚ bejelenti hogy a mi érdekünkben késett az oldal. ;) kidumálja."

nem gondolnám! el fog indulni sztem még júniusban ;)

basic avatar

zoldalma | 2010.06.23. 20:22

Jázmina , az nagyon klassz munka lehetett. Ilyen helyeken sok tapasztalatot nyer az ember, meg talán fegyelmezettebb is lesz a helytől :-)

Adri, kék ing? Oks ... Ádám amúgy a mindennapokban is elegáns, vagy sportos inkább,?

basic avatar

Marci20 | 2010.06.23. 17:32

barti: Ebben van valami :) Adri kezdetnek ez is jó infó, de esetleg még kiderítheted mikor jön az új cikk. Vagy a lap. :D Bár Toma már nagyon pörög :))

basic avatar

Shadow | 2010.06.23. 13:46

remélem Toma igazad lesz :D én már tűkön ülök és elég kényelmetlen:p

basic avatar

Toma | 2010.06.23. 12:42

szerintem Lucius is várja szóval minden rendben lesz! és az oldal hamarabb lesz mint gondolnátok o_O

basic avatar

Adrihanna | 2010.06.23. 10:30

amúgy Chloé? ez a neved tényleg? mert kistesóm is így hívják vagyis hát Chloé Selly (kloé szelli) és nem sűrűn hallottam itthon ezt a nevet. :)

basic avatar

Adrihanna | 2010.06.23. 10:28

én csak gyülibe látom
ohhh köszönöm-köszönöm :P
sasszem már voltam viharlady, hercegnő, fashion princess meg már nem is tudom mi most sasszem <3
köszcsi

basic avatar

barti | 2010.06.22. 22:44

nocsak Lucius te is várod?:D

basic avatar

Luciu$ | 2010.06.22. 22:11

Chloé bízz meg egy paparazzot hahah.

yunior: Ez kétséges nekem is, de semmi gond, majd júliusban LFHÚ bejelenti hogy a mi érdekünkben késett az oldal. ;) kidumálja.

basic avatar

barti | 2010.06.22. 21:28

Adri nem csodálom ott rengeteg ember van :S szal ezt értékelnünk kell. megkapod a Sasszem díjat :P

basic avatar

chloe | 2010.06.22. 20:26

szupi ez a lap, meg ez a zakó... nagyon syle .)))

adri te hol látdo Ádámot, illetve találkozol vele?!?

basic avatar

Jázmina | 2010.06.22. 20:03

rodrigez: A Marriott Hotelben, felszolgáltam és néha pultos is voltam, de legfőképp hostess. Nagyon szerettem, az ötcsillagos hangulat és minőség olyan szuper :)

basic avatar

rodrigez | 2010.06.22. 18:57

Jázmina: melyik hotelben dolgoztál ? És mit?:)

basic avatar

batorfip. | 2010.06.22. 16:43

Sokaknak a tüntetés = buli... ismerek olyan srácot, aki kimegy minden megmozdulásra, de fogalma nincs épp ki ellen tüntetnek, de azért ott van. Fail.

basic avatar

Adrihanna | 2010.06.22. 11:44

szerda vasárnap
amúgy minden nap van vm de komolyan :) de a fő az szerda vasárnap :)

basic avatar

Toma | 2010.06.22. 09:47

végre vége a vizsgaidőszakomnak! XD

basic avatar

yunior | 2010.06.22. 04:20

Hennel Ádám: "Bőven tartható a júniusi indulás"

tutifix? :O:D

basic avatar

Battai | 2010.06.21. 23:12

Megértem Mihály hogy ez benned rossz érzéseket keltett, el tudom képzelni milyen volt az a tüntetés (belefutottam már radikális jobbosokba, nem túl bizalomgerjesztő fazonok), de ugyanakkor azt sem szabad elfelejtened, hogy ez is a demokrácia velejárója. Hogy mindenki szabadon kifejezheti a véleményét, akár tüntetéssel is. Az már vitatható hogy miért pont ott a belváros szívében tették ezt, annyi turista között, de ezek szerint megkapták rá az engedélyt, vagyis jogilag szabályos...
Azt értem, hogy egy olyan üzletembernek mint Te ez "nem fekszik", de ez a rendszer így van kitalálva.

basic avatar

Dorothy2525 | 2010.06.21. 22:23

wow. ez milyen rendszerességű Adri? hetente 1x van?
Kék ing? ez is valami :D tudsz te ha akarsz :)

basic avatar

Adrihanna | 2010.06.21. 22:12

huh köszike Marci :) nagyon várom pár hét és irány a csajokkal a balcsi, utána keszthely (az nem csak nyaralás) és utána ha minden összejön és idő is marad rá espana :) mert hogy azt a nyelvet tanulom
de az idei nyár tanulásról szól :( mert nem tudtak lezárni matekból és pótvizsga lesz augusztusba :( tiszta ciki bukottakkal vizsizek :S

hát én egyszer találkoztam tüntetőkkel tavaly mexxből hazamenet :S nem tagadom hogy iszonyatosan féltem a metrón.. :S kispécizett 2 fazon előtte csuktam be a Bibliám és raktam el (lehet gáz de nem mertem tovább olvasni inkább magamba imádkoztam) elkezdtek kérdezni mondtam hogy teológia vizsgára készülök lezárták azzal h az yo :P DEEEEE kivillant a hetek a táskámból haha na akkor kiakadtak végül elbeszélgettem velük mi értelme annak amit csinálnak.. és közölte a 2 17-18as fiú hogy foggalmuk nincs.. na ennyi :)

amúgy az ENSZ egyik titkára (hatalmas fazon az a nő) ő mondta el hogy nem tudja ezt hova tenni pedig colombiai az se egy sétagalopp. amennyit értettem a félig spanyol félig angol beszélgetésünkből az az volt, hogy szerinte itt rémes a helyzet és fél sokszor kimenni ráadásul az andrássyn közel a hősök teréhez a lakosztálya és mondta hogy fél hogy nem lesznek nyugodt éjszakák.. :S
ez szerintem ciki

ja és Marci nem tudok semmit a Főszerkesztőúrról. az hogy a gyülibe járok nem azt jelenti hogy minden alkalommal találkozunk. pont a másik oldalon ül. ha ez jelent bármit is legutóbb kék ingbe láttam haha :) ez elég info?

basic avatar

biropeti | 2010.06.21. 22:01

Számukra a tüntetés az olyan mint nektek a munka :D Ők azt hiszik ettől változik meg a világ.... :S

basic avatar

Jázmina | 2010.06.21. 21:50

Tényleg sok külföldi turista látogat hazánkba, én személy szerint ezt nagyon szeretem. Dolgoztam egy ötcsillagos szállodában a Duna-parton, és ott is csak külföldi vendégek voltak, szinte kivétel nélkül kedvesek, nagyon kedveltem őket :) Főként az idős kis néniket és bácsikat Amerikából.

Lehet, hogy én nem értem, de minek kell mindig valamin tüntetni? Ahelyett, hogy dolgoznának a munkahelyükön :D

basic avatar

Gábor Róbert | 2010.06.21. 21:00

Szia Mihály! Egyre több külföldit látok én is, nagyon kedvesek, jól érzik itt magukat :) Nem értem miért kell mindig tüntetni? Azt hittem ennek az időszaknak már vége.

basic avatar

Mihály | 2010.06.21. 19:49

Én sem rajongok annyira a fociért, de abban van valami amit Felix említ. Pár napja is a Pesten a belvárosban jártam, és a Vörösmarty tér egyrészt tele volt túristákkal, nagyon jó volt ezt látni, a kávézók is zsúfolásig megteltek, sőt egész csoportok is elfoglaltak asztalakot, focimezben voltak (Hollandok, Németek) és nézték a kivetítőn a mérkőzést. Nagyon jó volt a hangulat, Hollandia nyert is... :) Látjátok ezért fontos hogy egyre több minőségi üzlet és vendéglátóhely nyíljon, mert nagyon sok a hazánkban nyaraló ember.

Egyedül a Jobbik tüntetése rontotta le az összképet, akik a Vörösmarty tér közepén fekete militarista ruhában jelentek meg párszázan, és hatalmas plakátokat mutogattak, amiken ez állt: "Szabadítsátok ki a politikai foglyokat!!"
Kellemetlen volt ez a látvány, egy ilyen szép és pezsgő napon, ezek az emberek és az őket körülvevő rendőrök nem keltettek valami jó látványt. Néztek is a külföldi nyaraló emberek.

basic avatar

Szekeres Gábor | 2010.06.21. 16:56

Marci20: a Trendmagazinnál nagyobb content nem is létezik :D!

basic avatar

Marci20 | 2010.06.21. 16:42

Adri! Jó utat a nyaraláshoz! :-)

Örülök hogy fogsz írni a lapra! Főszerkesztő úrról mi hír van?:) Nehogy itt hagyjon minket egész nyáron, cikkek és contentok nélkül :-)

basic avatar

Horvath_Tamas | 2010.06.21. 15:48

A célközönséggel kapcsolatban: ez egy érdekes kérdés, legfőképpen a 20-40 közötti korosztály az elsődleges, de mivel sok rovata lesz a lapnak, és több területen végez majd munkát, így szét kell választani. A legfontosabb a fiatal generáció csoportjaiban elérni változásokat, ezzel kapcsolatosan lesz számos téma, de lesznek más típusú projektek is, amik meg vagy más korosztályt érintenek, vagy pedig mindenkit.

basic avatar

Szekeres Gábor | 2010.06.21. 15:22

Dani: én is így gondolom :) fontos beismerni a saját hibákat is.
Toma: ez sem egy elvetett magyarázat:D

basic avatar

Zolee25 | 2010.06.21. 14:51

Annacska: Köszönöm a biztató szavakat, amit írsz az igaz, csak nekem nagyon nehéz így "kívülről" ezt újra elkezdeni, de szeretném, hidd el. Ahogy látom az írásaidból Te már régóta keresztény lehetsz az írásaid alapján, mit tanácsolnál?

basic avatar

Adrihanna | 2010.06.21. 14:40

ugh..
hát kit mi fog meg a vbben
amúgy ha már tervezés vannak ám szép mezek amik tetszettek :)
és azok a fonott hajak :O huh brutáljók :)

basic avatar

Toma | 2010.06.21. 14:29

hát...igazából a lányok lehet hogy a férfiak/párjuk miatt nézik a vb-t, de úgy vettem észre, hogy pl itt szegeden egyetemisták között egyenlő a fiú lány arány...:)
szóval kikapcsolódás is lehet meg stb.:)

a "célpiac" egyébknét fontos, hiszen fontos tudni kinek szánjuk a "terméket",l szolgáltatást...

basic avatar

Jázmina | 2010.06.21. 13:36

Igen, ez nagyon fontos dolog, hogy időnként az ember tartson önvizsgálatot. Hasznos is, és szerintem nagyon nagy segítség az önismeretben.

basic avatar

mDani | 2010.06.21. 13:27

Jázmina: Igaza vanabban Ádámnak hogy önvizsgálatot kell tartani, többek közt ezért is tetszett az interjú a Gamepressről, mert minden őszintén le volt írva, még a negatív részek is. Ha ezekkel szembe tud nézni az ember akkor ebből tud tanulni ;)

Blue eye: Mesélj!

« előző  1 2 3 45 6 7  ...  következő »

Véleményezze Ön is!

Vélemény írásához be kell jelentkeznie!