Belépés:

Elfelejtette jelszavát?

Még nem regisztrált?

A Trendmagazinon nem lesz pártpolitizálás

695


Hennel Ádám a hamarosan megjelenő Trendmagazin kapcsán fotózáson vett részt, ahol készítettünk vele egy villáminterjút is. A videóban felmerül a lapcsalád jövője, és a Trendmagazinnal kapcsolatos pletykák is tisztázásra kerülnek. Molnár Gergely interjúja.

Rengeteg kérdés és észrevétel jelent meg az elmúlt hónapokban az interjúkötettel kapcsolatosan, emiatt úgy gondoltuk, hogy megkérdezzük a kötet szerkesztőjét, Horváth Tamást is, mi alapján készültek az interjúk. Horváth Tamás kérdésünkre elmondta, hogy eléggé nagy szabadságot kapott, mikor a főbb fejezeteket kellett kidolgoznia, és az eredetileg csak kettő fejezetesre tervezett interjú végül az ő javaslatára gazdagodott plusz két témával. “A legfontosabb természetesen az volt, hogy az olvasók megismerjék a GamePress és a hozzá kapcsolódó lapok valódi történetét, és hogy tisztán lássanak a megszűnés körülményeivel kapcsolatban is” – mondta Horváth Tamás, majd hozzátette, hogy ez egy nagyon jó promóciónak bizonyult az új projekthez, a Trendmagazinhoz is. “Az emberek szeretnek belelátni a kulisszatitkokba, szeretik, ha olyan információk birtokosai, ami miatt  ők is bennfentesnek érezhetik magukat, ezért is mentem rá olyan részletesen a lapcsaládos sztorikra” - mondta a szerkesztő.
 

 

 
Az elmúlt hónapokban rengeteg visszajelzés érkezett, nagyon sokan kérdéseket küldtek be, voltak bíráló hangok is, ám a többségnek nagyon tetszett az interjúkötet tartalma, mondta Hennel Ádám, aki szerint meg kell különböztetni a jó szándékú kritikát és a rosszindulatú véleményeket.
 
A beszélgetés során felmerült, hogy lesz-e jövője a Pc Web lapcsaládnak. Hennel Ádám leszögezte, hogy fontosnak tartja a fiatal lapkészítők megsegítését – ezt tette 2005-ben is, a lapkiadó megalapításával -, ám jelenleg a Trendmagazin körüli feladatok irányítása a legfontosabb.
 


Molnár Gergely a pletykákkal kapcsolatban is kérdezte Hennel Ádámot, ugyanis az elmúlt hónapokban rengeteg alkalommal kerültek napvilágra kétes eredetű hírek a közösségen belül. Hennel Ádám szerint ezek nagy része pusztán csak találgatás. “Kisebb hobbymagazinokkal is összehoztak bennünket, na de valaki elhiszi hogy egy Trendmagazin szintű produkció ilyen lapokkal fog leállni tárgyalni?” - tette fel a költői kérdést Hennel Ádám, aki szerint nagyon világos határvonal húzódik a Trendmagazin és ezen lapok gondolkozásmódja között, így teljességgel lehetetlen bármiféle együttműködésről vizionálni.
 

Hennel Ádám


Hennel Ádám elmondta továbbá, hogy a Trendmagazinnak nagyon komoly feladatai lesznek, hiszen a fiatalok helyzete egyre rosszabb, és ezen a média nagyon nagy mértékben tudna módosítani, de ehhez megfelelő értékrenddel rendelkező vezetőknek kell irányítani a lapokat. “Be kell vezetni az embereket a valódi polgárosodásba” - hangzott el az interjúban.
 

Hennel Ádám


Arra a napokban felröppent pletykára, miszerint a Trendmagazin különféle érdekek miatt belebonyolódik a napi politikába, szintén elmondta a véleményét a magazin főszerkesztője. Hennel Ádám kijelentette, hogy a Trendmagazinon pártpolitizálás nem lesz, de közéleti kérdésekkel, társadalmi problémákkal kapcsolatos témák előkerülhetnek.
 

2010.05.20. 15:07

Hozzászólások:

« előző  1 2 34 5 6  ...  következő »
basic avatar

Gábor Róbert | 2010.06.29. 20:14

Aztamindenit elindult? WOW :) komoly lett!!

basic avatar

Toma | 2010.06.29. 19:12

tök jó hogy mindenki iylen pozitív :)

basic avatar

robertfox | 2010.06.29. 16:21

Jeeeeee ;) ;)

basic avatar

mDani | 2010.06.29. 10:54

nagyon penge lett a macportal.hu interjú is és a Trend is! már olvasom a cikkeket, tök jók!

basic avatar

fade in | 2010.06.29. 00:20

Grats, nagyon komoly lett a magazin.

basic avatar

Shadow | 2010.06.28. 23:20

Jeeeee! nagyon pöpec :O

basic avatar

Toma | 2010.06.28. 22:44

2010.június 28. 22:43
a legenda útnak indult...
www.trendmagazin.hu

basic avatar

Karessz | 2010.06.28. 22:18

"kicinkelsz = ki.. húha ez ilyen adriszó.. várjál ha valakit így viccesen kicikizel de nem sértően hanem mókásan így nem tudom cinkelődsz .. na megfogtál apásh ezt nem tudom most megfogalmazni :)
de amúgy valami olyasmi, ha így valakinek idézel valami hülyeségét és ugye igen érdekesen kifakadtam itt a szúnyogokra és arra kérdeztem hogy kicinkelsz :)"

Jaaaa értem :) most is tanultam valami újat :D

robertfox: igen.. egyre több mindent hamisítanak, és pl. számtech eszközöknél nagyon nagy átverésekkel lehet találkozni ilyen téren. Erre is kiépült már egy ipar.

basic avatar

Adrihanna | 2010.06.28. 21:34

nohát Pongó. :) ügyi vagy :) jól kiszimatoltad ;) just kiddin man :) ;)

basic avatar

zoldalma | 2010.06.28. 21:31

Egyetértek az előttem szólókkal, a maces interjú nagyon pozitív üzeneteket hordozott :-)

basic avatar

pongó | 2010.06.28. 17:05

" De tök jó hogy Ádám ilyen optimista meg magabiztos, most hogy elolvastam az interjút egészen megnőtt az életerőm!"
XD :)

én meg belenagyítottam a macportalos képbe és kiszúrtam h HÁ inge nem csíkos hanem pöttyös, kis pötyök alkotják a "csíkokat"

sasszem vagyok-e?

basic avatar

Marci20 | 2010.06.28. 14:14

HÁ: "Azt látom, hogy ebben az országban két hatalmas probléma van, és hitem szerint mindkettő a rossz szellemiség miatt alakult ki. Az egyik a rosszindulat, a másik az irigység. Ha ez a kettő párosul, akkor baj van."

Sajnálatos módon mindkettő jelen van az országban. De tök jó hogy Ádám ilyen optimista meg magabiztos, most hogy elolvastam az interjút egészen megnőtt az életerőm!

basic avatar

robertfox | 2010.06.28. 11:42

Király volt ez a macportalos interjú ! A hamisítványokat én is eltüntetném , mert baromira ártanak a brandeknek( akár óra, ruha, de most már pl számtech cuccokat is hamisítanak)
Az tuti hogy legfőképp azzal lehetne ezt akadályozni ha az emberek gondolkozása fordul. Én biztos támogatok ilyen ötleteket;)

basic avatar

Gábor Róbert | 2010.06.27. 22:47

na jázmina azért ne erőltesd meg magad nehogy belebetegedj a nagy pihenésbe :D

Toma: mondhatod neki, mit érdekli lol

basic avatar

Jázmina | 2010.06.27. 22:25

Karessz: Igen, eleg furcsa a billentyüzet, küzdök is vele rendesen :D
Persze, hogy felnezek ide, nyaraläs közben is van ugymond üresjärat, ma peldaul annyira elfaradtam a nagy napozasban es strandolasban, hogy este 7 ota egy helyben fekszem kb :)

basic avatar

Toma | 2010.06.27. 22:16

Ádám nem kíván politizálni, léccives ne hozzátok ezzel hírbe se..:D

basic avatar

Azureus | 2010.06.27. 22:00

HÁ nagyon ravasz, direkt megemlíti Hajdú Pétert akit köztudottan utál a fél ország. Az interjú érdekes volt, de az a szöveg amit lenyomott a végén... választási kampánynak is jó volna, na? 2014?

basic avatar

Adrihanna | 2010.06.27. 20:40

kicinkelsz = ki.. húha ez ilyen adriszó.. várjál ha valakit így viccesen kicikizel de nem sértően hanem mókásan így nem tudom cinkelődsz .. na megfogtál apásh ezt nem tudom most megfogalmazni :)
de amúgy valami olyasmi, ha így valakinek idézel valami hülyeségét és ugye igen érdekesen kifakadtam itt a szúnyogokra és arra kérdeztem hogy kicinkelsz :)

basic avatar

Adrihanna | 2010.06.27. 20:35

hát a közlekedésről no comment..
barátnőm pénteken vitt a dugóba (győri) és idegbeteg lett teljesen haha.. :)
egy koccanás miatt volt ekkora torlódás és nem akarta elhinni, mondtam hogy mindennapos és nekem fel se tűnik már..
am elég gas ez a város.. de nagyon szeretem

szerintem Pesten tudni kell vezetni.. :S ez lehet fura kijelentés.. de így van.. ide rutintalanul ki se menjen senki az utcára kocsival mert életveszély..

amúgy én ki tudok akadni nagyon a sok bénázáson is.. ott van apuci kicsifia alatt az SL merci (most csak ez jutott eszembe) és egy nagy bunkó (már bocs) és megy mint egy idióta és veszélyeztet engem és magát is (utóbbi nem érdekel) egyszerűen rémes, hogy milyenek tudnak lenni és az az agresszív vezetési stílus.. jönnek és nyomulnak az úton.. akit tudnak.. engem nem én odateszem a kocsi oldalát úgyis ő jár rosszul :)

basic avatar

Karessz | 2010.06.27. 20:34

Adri mit jelent az hogy kicinkelsz? :D

Jázmina.... te igen fan vagy, ha még nyaraláskor is feljössz ide :D elég fura a bill. kiosztásod :D

basic avatar

Zsófi_R | 2010.06.27. 20:01

Nahát milyen jó interjú lett ez a macportalos! :o Fantastic. Örülök hogy ilyen módon ismét hallhattunk Ádámról, ja és feltűnt nektek is? benne van az egyik válaszában hogy cikket ír ide :)

basic avatar

Shadow | 2010.06.27. 17:55

Adri: a közlekedés nagyon para itt a városban :S simán belefutsz mindenféle szabálysértésbe úgy hogy észre se veszed. Az meg bem ugyanaz ha valaki direkt piroson hajt át vagy gyorsabban megy (ez balesetveszélyes) de ha vki rossz helyen parkol abba még senki nem halt bele.

basic avatar

Dorka :) | 2010.06.27. 16:14

Szekeres: ezt én sem tudom mire vélni, hogy miért kell ennyire felháborodni hogy valaki rossz helyre parkolt... a Stohl már más, mert ő ittasan , drogozva vezetett :S

az a baj hogy nem mutatnak példát azok sem akik benne vannak a médiában

basic avatar

barti | 2010.06.27. 14:23

Az lehet Toma, de én tuti nem fogom elhinni csak úgy hallomásból :)

basic avatar

Toma | 2010.06.27. 12:37

nem hidszem hogy lesznek botrányok...habár...tudjátok, hogy sajtónak nagy hatalma van...szóval lehet hogy miután útnak indul a Trend, meg fognak jelenni kacsa dolgok,dehát sajnos a média ilyen :S

basic avatar

Szabados Péter | 2010.06.26. 23:52

Halihó!

Épp most végeztem a maces cikkel, ez a hamisításokról szóló rész engem is felspanolt, nem is gondoltam volna hogy a Trend ilyesmivel is foglalkozni fog! Azon meg nem lepődtem meg hogy Luciusnak is tetszett, mert ez az interjú tényleg 100% -os. :)

Szekeres Gáborral egyetértek, attól még hogy valaki elkövet szabálysértést, ugyanúgy tehetséges marad.. Sőt, megkockáztatom Hajdú Péter úrnak még reklámot is csinált hogy ennyien kiborultak mert kétszer rossz helyen parkolt a kocsijával.

Remélem Ádámról nem jelennek azért meg ilyen botrányok. :D

basic avatar

Adrihanna | 2010.06.26. 23:25

örülök, hogy nem vagy hatósági szerv Gabim, mert akkor én Bucival csücsülnék :P de tényleg.. de a vicc, hogy lyan szinten gagyin vannak kitáblázva a dolgok

anya barinője nemrég mesélte, hogy 60 ezres bírságról kapott értesítést h mozgássérült helyen parkolt.. közbe nem is volt kitáblázva visszament lefotózni a helyszínt és elküldte egy panaszlevéllel és fellebbezéssel a hatóságnak.. akik erre? na? eltekintenek a bírságtól, de figyelmeztetik.. érted nem az, hogy hibáztunk bocs.. ááááh dehis hülyeség hova gondolok én földi.. nem figyelmeztetik mert bénán tábláznak.. és így engem is büntettek meg már kórház előtt.. meg az utakon is.. mi az hogy ha jövök pécelről, akkor ha el akarok jutni mondjuk újpalotára, akkor asszem nyíregyházának kell mennem asse tom merre van nyíregy még gödöllő lenne vagy fót akkor ok de h nyíregy hát köszi..

basic avatar

Szekeres Gábor | 2010.06.26. 21:38

Ezt is megéltük, hogy Luciusnak tetszik egy HÁ interjú :O.O Holnap milyen váratlanságok jönnek? Lbzs saját titkos ügyeit leplezgeti le?|D

Amúgy nemtom hogy vagytok vele de engem már ki....tul idegesít és untat a Hogy tegyük még jobban tönkre Stohl A. Életét című méfiaszappanopera.. Ez most a Hajdú Péteres parkolásos mizéria miatt jutott eszembe. Hihetetlen hogy egyesek mennyire aránytalanok ha másiktól van szó , persze minden 10. ember tök nyugisan buszsávban közlekedik, áthajt a piroson stb :/

basic avatar

Adrihanna | 2010.06.26. 21:22

most nem azért de miért támadjátok Lucius urat? lehet, hogy neki is van jó véleménye.. :) ki tudja, egyszer lehet hogy Ádám jobbkezévé növi ki magát és értékelni fogja Ádám munkáját. :) nem lehet tudni, hogy mi lesz.. pl én most a mellett vagyok akit világ életemben úúútáltam :) na??? :)

de jó a cikk, tetszetőőős. :)

most kicinkelsz Karesz? amúgy képzeljétek a vape győzdelmeskedett és a vicc, hogy nincs is rossz illata :)

basic avatar

Chris88 | 2010.06.26. 21:11

Megnéztem én is a macportalos interjút, Ádám jól rávezette a témát a Trendmagazinra :-) De amit Bbryan idézett belőle az nagyon is helyes meglátás, és ezt is kellene erősíteni (mmint hogy a siker kulcsa a minőség és a jó mellé állás). Akkor talán nem lenne ennyi degenerált médium, meg sok törvénytelen ember. Ez is komoly társadalmi probléma!

basic avatar

Jázmina | 2010.06.26. 20:19

Rodrigez: Szämomra a felszolgäläs hamar unalmassä vält, fel ev alatt mär tul monotonnak tünt, es azert eleg kimeritö is. Olyan hivatast szeretnek, amit nem unok meg egyhamar :)

A stilusossäg szerintem egyebkent egyeniseg kerdese is, sokat szämit a megjelenesben, hogy valakinek van-e önbizalma. Szerintem egy igazän jo csaj peldäul egy kinais ocska melegitöben is jo csaj :)
/Elenezest az ekezetek hiänya miatt, nem hoztam nyaralni a sajät laptopom :)/

basic avatar

Dorka :) | 2010.06.26. 19:36

tényleg jó Ádám értékrendje és az lenne a jó ha ezt minél többen átvennék :)

basic avatar

barti | 2010.06.26. 18:23

Lucius: jól vagy?:)

Engem megfogott a cikkben a hamisítványokkal kapcsolatos tervek. Nos ez jó lenne, minden területen visszaszorítani a hamis dolgokat!

basic avatar

Gordon | 2010.06.26. 16:38

Ez a Macportalos interjú klafa lett!

Semmi pontja nincs amibe bele lehetne kötni vagy amivel nem értene egyet egy normális ember. De azért csak valamelyik belekötött abba hogy HÁ megemlítette hogy Hajdú Péter szerinte tehetséges ember. :D Csak mert mozgássérült helyen parkolt.. LOL :)

basic avatar

Luciu$ | 2010.06.26. 15:29

mDani: Már másodjára kötsz belém, nem tudom mi a bajod, hallgatlak!

Mikor flémeltem én utoljára?

Elolvastam az interjút, és meglepődtem hogy nyilatkozott LHFÚ. Pozitív volt a meglepetés, hogy még jobban meglepjelek titeket. Persze voltak megint részek ahol előjött ismét a szokásos stylus, mint például a részvényes kérdésnél, de összességében valahogy más volt. Ezek szerint LHFÚ is képes a változásra? Vagy pillanatnyi zavar eredménye?

L$

basic avatar

Bbryan | 2010.06.26. 14:51

"Meg kell találnunk azokat az irányokat, azokat a témákat, amik segítségével orientálhatjuk az olvasókat. Merthogy ez a feladata minden médiumnak. Akik pedig rossz útra terelik az olvasókat, haszontalan témákkal traktálják a fiatalságot, azok véleményem szerint károsak, és ők maguk sem tudják mit tesznek. Egyébként ezek a személyek, akik ilyen dolgokon ügyködnek, láthatóan nem is lesznek sikeresek, hiszen a szellemiségük, mondanivalójuk már eleve magában hordozza a bukást." Hennel Ádám


Bingó! Több ilyen gondolkozású ember kéne a médiába, és akkor nem lenne annyi szutyok!

basic avatar

Shadow | 2010.06.26. 13:39

fú ez jo kis interjú lett!

trendmagazin powa :)

basic avatar

Toma | 2010.06.26. 13:06

remek interjú! tökéletes!:)

basic avatar

mDani | 2010.06.26. 12:56

karesz. nem, majd azt figyeld lbzs master ebből a cikkből milyen titkos tervekre bukkan rá xD lbzs a star, lucius már divatjamúlt :D

basic avatar

Karessz | 2010.06.26. 12:53

HÁ: "Azt látom, hogy ebben az országban két hatalmas probléma van, és hitem szerint mindkettő a rossz szellemiség miatt alakult ki. Az egyik a rosszindulat, a másik az irigység. Ha ez a kettő párosul, akkor baj van."

Milyen de milyen igaz! Ezt a két parazitát kéne kiírtani valahogy, csak erre még Adri szúnyogírtója se elsz elég :D

Nagyon jó volt az egész beszélgetés, vajon Lucius meg társai mikor kezdik a flémet? :D

basic avatar

Adrihanna | 2010.06.26. 12:45

én elhiszem Marci :)
én eddig már megismertem párat.. akkor ha valóban így van felraklak a van ízlése listára :) de minden viccet félre téve.. azt kell megállapítsam, hogy erről az édesanyák tehetnek, akik nem hagyják, hogy néha hülyén nézzen ki anyuci kicsifia, pedig hatalmasat tanulnának belőle a beszólásokból és becsiszolódnának.. de mindegy jó így.. egy tuti én pl nem szeretnék majd mindent magam eldönteni pl lakberendezés ügyben és nem szeretem ha egy fiúnak ebben segítség kell, érezze, hogy mitől lesz otthonos, hangulatos valami.. mert a jó ízlés kiterjed erre is szerintem, hogy a környezete milyen.. :)

basic avatar

Blackjack | 2010.06.26. 12:25

Update: értitek helyett érti.

Marci: nem tudom te hol és mit nézel, de ez a bizonyos fejlôdés az országbam elég lassú. Pl Anglia vagy más fejlett ország fél év alatt feljődik annyit mint mi 5 év alatt :S épp ezért mindig lemaradásban vagyunk.

basic avatar

mDani | 2010.06.26. 12:07

szasztok

lecsekkoltam a cikket, Ádám klassz interjút adott, de riporter úr!!!! legfontosabbat ki teccett felejteni a kérdésekből? LAPCSALÁD! mikor lesz? mi lesz a feltétel? stb ..! erről is kéne már beszélni nem?

na majd legközelebb lesz interjú ezt ki ne felejtse a kérdező mert velem húz ujjat! :D

skacok... trendmagazin start? június 30. pontban 23:59? :D

basic avatar

Marci20 | 2010.06.26. 11:55

"huhuuu dehogy is van jó ízlése minden fiúnak, ahogy minden lánynak sem :S
eddig nagyon kevés kifejezetten jó ízlésű fiút láttam :S"

Engem meglátnál Adri, új fogalmakat kéne gyártani az ízlésesség tetőfokára :D:D
Szerintem is kevés, de több mint pár éve, szal van fejlődés.. ha lassú is :P

Interjú: Azta! mindjárt elolvasom :)

basic avatar

Blackjack | 2010.06.26. 11:03

Ádám ismét jól nyilatkozott! :) tetszett nagyon, a eiporter is látszott hogy értitek a dolgát!

basic avatar

Toma | 2010.06.26. 09:23

most megyek állomásra, hazaérek elolvasom, a kép nagyon jó, a tonik meg alap... :P

basic avatar

Cukorka | 2010.06.26. 00:37

köszike Peti a linket, elolvastam, és nagyon tetszett :)))

basic avatar

biropeti | 2010.06.26. 00:31

Sziasztok! Hennel Ádámmal interjút készített hazánk egyik legjelentősebb Apple magazinja, a MacPortal.huNagyon jó és tartalmas interjú lett, olvassátok el! :):Interjú Hennel ÁdámmalHennel Ádám évekkel ezelőtt igen rövid idő alatt komoly lapcsaládot épített fel, melynek középpontjában az informatika és a számítógépes játékok álltak. Több mint egy tucat magazin volt a portfólióban, de a legjelentősebb a GamePress volt, mely igencsak újító és fiatalos szellemiségével lett sikeres. Főszerkesztőként és a lapcsalád vezetőjeként sok történettel gazdagodott, mindezt tavaly egy gigantikus méretű interjúban mesélte el. Most jöjjön egy más szemléletű interjú, melyben szó esik a médiumok felelősségéről, az irigységről és természetesen az Apple-ről is. A beszélgetést egy belvárosi étteremben készítettük.http://www.macportal.hu/interjuk/4231-interju-hennel-adammal.html

basic avatar

Cukorka | 2010.06.26. 00:10

a férfiak többsége stílustalan :(

toma ez egy folyamat.... nem egyből kell hozzá sok pénz, csak ha már jobban érdekelnek a dolgok, veszed az új ruhákat, akkor előbb utóbb szintet akarsz lépni, lés már a drágább márkáknál is megtetszik ez az.... aztán már azon kapod magad hogy rendszeresen azt vásárolod. míg meg nem találsz egy még jobbat... és ez így megy egészen addig amíg vagy már a pénztárcád ki lessz éheztetve, vagy ha bírod anyagilag akkor high end ruháid lesznek :)))

basic avatar

Toma | 2010.06.25. 23:57

de szerintem nem kell feltétlen nagy vagyon, hogy valaki jól öltözzön...nekem szokták mondani hogy jó a stílusom, mégse veszek drága ruhákat:)

« előző  1 2 34 5 6  ...  következő »

Véleményezze Ön is!

Vélemény írásához be kell jelentkeznie!