Belépés:

Elfelejtette jelszavát?

Még nem regisztrált?

A Trendmagazinon nem lesz pártpolitizálás

695


Hennel Ádám a hamarosan megjelenő Trendmagazin kapcsán fotózáson vett részt, ahol készítettünk vele egy villáminterjút is. A videóban felmerül a lapcsalád jövője, és a Trendmagazinnal kapcsolatos pletykák is tisztázásra kerülnek. Molnár Gergely interjúja.

Rengeteg kérdés és észrevétel jelent meg az elmúlt hónapokban az interjúkötettel kapcsolatosan, emiatt úgy gondoltuk, hogy megkérdezzük a kötet szerkesztőjét, Horváth Tamást is, mi alapján készültek az interjúk. Horváth Tamás kérdésünkre elmondta, hogy eléggé nagy szabadságot kapott, mikor a főbb fejezeteket kellett kidolgoznia, és az eredetileg csak kettő fejezetesre tervezett interjú végül az ő javaslatára gazdagodott plusz két témával. “A legfontosabb természetesen az volt, hogy az olvasók megismerjék a GamePress és a hozzá kapcsolódó lapok valódi történetét, és hogy tisztán lássanak a megszűnés körülményeivel kapcsolatban is” – mondta Horváth Tamás, majd hozzátette, hogy ez egy nagyon jó promóciónak bizonyult az új projekthez, a Trendmagazinhoz is. “Az emberek szeretnek belelátni a kulisszatitkokba, szeretik, ha olyan információk birtokosai, ami miatt  ők is bennfentesnek érezhetik magukat, ezért is mentem rá olyan részletesen a lapcsaládos sztorikra” - mondta a szerkesztő.
 

 

 
Az elmúlt hónapokban rengeteg visszajelzés érkezett, nagyon sokan kérdéseket küldtek be, voltak bíráló hangok is, ám a többségnek nagyon tetszett az interjúkötet tartalma, mondta Hennel Ádám, aki szerint meg kell különböztetni a jó szándékú kritikát és a rosszindulatú véleményeket.
 
A beszélgetés során felmerült, hogy lesz-e jövője a Pc Web lapcsaládnak. Hennel Ádám leszögezte, hogy fontosnak tartja a fiatal lapkészítők megsegítését – ezt tette 2005-ben is, a lapkiadó megalapításával -, ám jelenleg a Trendmagazin körüli feladatok irányítása a legfontosabb.
 


Molnár Gergely a pletykákkal kapcsolatban is kérdezte Hennel Ádámot, ugyanis az elmúlt hónapokban rengeteg alkalommal kerültek napvilágra kétes eredetű hírek a közösségen belül. Hennel Ádám szerint ezek nagy része pusztán csak találgatás. “Kisebb hobbymagazinokkal is összehoztak bennünket, na de valaki elhiszi hogy egy Trendmagazin szintű produkció ilyen lapokkal fog leállni tárgyalni?” - tette fel a költői kérdést Hennel Ádám, aki szerint nagyon világos határvonal húzódik a Trendmagazin és ezen lapok gondolkozásmódja között, így teljességgel lehetetlen bármiféle együttműködésről vizionálni.
 

Hennel Ádám


Hennel Ádám elmondta továbbá, hogy a Trendmagazinnak nagyon komoly feladatai lesznek, hiszen a fiatalok helyzete egyre rosszabb, és ezen a média nagyon nagy mértékben tudna módosítani, de ehhez megfelelő értékrenddel rendelkező vezetőknek kell irányítani a lapokat. “Be kell vezetni az embereket a valódi polgárosodásba” - hangzott el az interjúban.
 

Hennel Ádám


Arra a napokban felröppent pletykára, miszerint a Trendmagazin különféle érdekek miatt belebonyolódik a napi politikába, szintén elmondta a véleményét a magazin főszerkesztője. Hennel Ádám kijelentette, hogy a Trendmagazinon pártpolitizálás nem lesz, de közéleti kérdésekkel, társadalmi problémákkal kapcsolatos témák előkerülhetnek.
 

2010.05.20. 15:07

Hozzászólások:

« előző  12 3 4  ...  következő »
basic avatar

Battai | 2010.11.09. 18:54

Meg is lett már olvastam a Trendmagazinon... mindenki átment oda?

basic avatar

mDani | 2010.09.29. 21:00

roberfox: várom várom remélem jók az értesüléseid :D

basic avatar

robertfox | 2010.09.29. 15:43

Ha jók az értesüléseim hamarosan meglesz a válaszolgatás a kérdésekre HÁ részéről!!!

basic avatar

carpediem | 2010.09.19. 19:10

Rodrigez: még tavaly lehetett beküldeni kérdéseket, és úgy volt hogy lesz rá válasz, gondolom majd ez is meglesz ha lesz egy csepp ideje Ádámnak.

basic avatar

Toma | 2010.09.09. 17:41

én se nyertem sajna...de tudom hogy jó kezekbe került a nyeremény

basic avatar

Gordon | 2010.09.06. 23:06

Az iPad játék valóban nagyon nagy dobás volt!!! Csak épp nyerni kellett volna :P na majd legközelebb.

basic avatar

Anita | 2010.09.06. 20:12

Szia Botos!

Így már értem! Először még nem volt világos.

Anita

basic avatar

torrentboy | 2010.09.06. 16:13

Luciu$: Nehogy már engem tegyél felelőssé azért, mert téged senki nem vesz komolyan, mert itt röhögöm halálba magam. Egyébként olvasd vissza a korábbi posztokat, abban benne van, hogy demokratikus elvek mentén fog haladni a blog, de gondolom utánaolvasni messze nem olyan szórakoztató neked, mint csuklóból anyázni. Ismerem az ilyen embereket, de kinőssz belőle, amint elvégzed az általánost. Na mind1, sok sikert a Trendmagazinhoz. Az iPad nyereményjáték király volt :)

basic avatar

Sir Lohengrin | 2010.09.04. 19:14

Lucius!

Egyszer már megkértelek ne vegyél engem egy lapon magaddal. Az hogy én milyen leleplezéseket írtam tény. A többsége be is jött, kivétel a GP megújulás, de erről is megvan a véleményem, majd kifejtem.

Te viszont nem hiszem hogy egy értelmezhető kommentet küldtél volna be, azokon kívül hogy folyton azon sírsz, HÁ egyszer kirugott.
Még azt tenném hozzá hogy én nem változtam semmit sem, a lapcsaládokról van véleményem, amit már le kis írtam. A BestofHennel-es blogról pedig az a véleményem, hogy amit én elmondtam nekik az meg fog ott jelenni, mivel az egyik emberük megkeresett hogy írjak le nekik pár gondolatomat. Ezt meg is tettem, a többi cikkükre nincs rálátásom!

basic avatar

Botos | 2010.09.04. 14:04

Üdv.

Ha elolvasod az előzményeket akkor világos lesz hogy azokra a játékportálokra mondja akikkel összehozzák az utóbbi időben!

basic avatar

Anita | 2010.09.04. 12:34

Sziasztok!

Már kb 2-3 hónapja olvastam Hennel Ádámmal egy interjút az egyik Apple-ös magazinban, akkor nagyon tetszett hogy keresztény értékeket vall, meg minden jó volt.

Most az Appleblogról jöttem ide, és kicsit megdöbbentett a cikk, hogy kisebb hobbylapokkal nem áll le a Trend.

Az lenne a kérdésem hogy itt lehet tudni kire/kikre gondolt Hennel Ádám?

Nagyon köszönöm a választ!

basic avatar

Toma | 2010.09.04. 12:24

hát ne mtudom..Lucius kíváncsi elnnék hogy te miylen ember lehetsz és hány éves lehetsz, hogy nincs jobb dolgod, mint itt káosz elméleteket gyártani..már kezdek attól félni hogy téged valaki fizet hogy ezt csináld.. :D
de nem mondok semmit, mert aztrán gonosz komment lesz az is:D

basic avatar

rodrigez | 2010.09.04. 12:22

Vicces hogy most mÁr Lucius mindenki ellen van :D

Srocky: szerintem ez bem olyan jó ötlet.. Nem olyan egyedi. Inkább kis kérdéseket lehetne küldeni és azokat válaszolná meg, abban több info lenne!

basic avatar

mDani | 2010.09.03. 13:29

Blue: sajnálom h rosszul alakultak a dolgok :S msnen ha fentleszel elmondhatod!

Stochy: ez nem rossz ötlet és meg is lehetne valósítani ha HÁ belemenne, majd én is kitalálok vmit aztán leírom ;)

basic avatar

Luciu$ | 2010.09.02. 21:57

Blue 3y3: Akkor bocsánat. A részletekbe beaathatnál....

torrentboy: Neked aztán semmi jogod nincs itt irogatni, annyi bénázás után! Konkrétan a te hülyeségeidnek köszönhető hogy le lett itt mndenki járatva aki felszólalt bizonyos dolgok ellen! Te annyira nem ismered a helyzetet nem is értem minek írsz ide???

Az hogy én kritizálom HÁ-t az OK mert ISMERTEM és tudom mit mikor kell mondani!

Te neked meg mi tapasztalatod lenne?? HÁ szóba se állna egy ilyen nyikhajjal. Mielőtt beleszólsz olvasd el az én vagy Lbzs90 régebbi írásait és TANULJ egy kicsit.

Ha meg már írsz legalább ne olyan ügyeket említs fel ami még jobban HÁ-t hozza fel te szerencsétlen... Hitgyülit megemlíted, ennek mi értelme?

Ja és hol írta HÁ hogy demokratikus a fórum?? Bmeg itt sose volt szó erről de a GP-n se, csak te arról se tudsz semmit.. Nulla ismerettel itt görcsölsz és lejáratsz mást is aki reális kritikákat fogalmaz meg!

Ne is írj választ nem vagyok rád kíváncsi!

basic avatar

Balu | 2010.09.02. 18:08

Torrentboy szanalmas ahogy itt erolkodsz. Mindig megprobalsz belekotni valamibe aztan csak jot rohogunk rajtad. Miert nem huzol el, ha ennyire sok bajod van HA-al??? LOL

basic avatar

Gordon | 2010.09.02. 12:02

Ez egy blog, ahol a nem hinném hogy bárkinek joga lenne megkövetelni hogy mi jelenik meg meg mi nem. Az meg hogy azt hiszed HÁ moderálja a kommenteket az elég vicces.. Ezek szerint fogalmad nincs hogy mennek a dolgok. Javaslom Bíró Pétert keresd meg ha valami bajod van, ő intézi az ilyen ügyeket, nekem tudott segíteni.

basic avatar

Blue 3y3 | 2010.09.01. 22:13

Lucius!

Megkérnélek ne vegyél bele a sötét kommentjeidbe! Honnan veszed hogy én azóta találkoztam HÁ-val? Megmondom neked: nem találkoztam. HÁ-hoz köthető emberekkel igen, egyszer, sajnos elkövettem egy súlyos hibát, majd ezt tetéztem hogy még el is mondtam többeknek, de erről nem szeretnék beszélni mert kellemetlen. Legyen elég annyi hogy emiatt valszeg HÁ sosem áll velem komolyan szóba. De emiatt én nem fogok senkit támadni, van hogy az ember rosszul dönt, ennyi, de ez nem tartozik rád!

Viszont Zöldalma kommentjével egyet tudok érteni!

Blue 3y3

basic avatar

Szekeres Gábor | 2010.09.01. 21:30

Torrentboy nem kell itt hazudozni, 1 db kommented akadt fenn kapun, az is azért mert 2szer küldted el az üzenetet!

basic avatar

chloe | 2010.09.01. 21:05

stocky: ez így túl általános lenne, de biztos ki lehetne találni valamit, majd gondolkozom, és igen főleg a divatot kéne kihozni belőle mert az pont témába vág..

torrentboy: nem tudom.. nekem 1x akadt meg egy kommentem, de kb fél nap múlva az is megjelent, és nem hinném hogy bárkit korlátoznának, aki normálisan ír! A Hitgyülit pedig nem tudom hogy kevered ide, látod ez a baj...

basic avatar

torrentboy | 2010.09.01. 16:05

Valahol azt olvastam, hogy a blog és a Trendmagazin is demokratikus keretek között fog működni, a kommentjeim közül azonban több is gyanús módon "megakadt" vhol az éterben. Hogy lehetséges ez? Azt hiszem HÁ-nak más a fogalma a demokráciáról, az ugyanis nem addig terjed, amíg az embernek tükörsimára nyalják a s.ggét, de nem ám! A kritikát is tudni kell állni, bár lehet hogy sokan ezt csak akkor hiszik el, ha elszajkózzák a Hitgyüliben is. Akkor talán leesik a tantusz! Amúgy hol van a beígért videó???

basic avatar

yunior | 2010.08.30. 17:18

egy ilyen interjú kötet után? :D sztem jo ötlet stocky.

basic avatar

Toma | 2010.08.30. 13:08

hát mert lehet nem akar a magánéletéről és személyes dolgairól beszélni :)

basic avatar

Stocky | 2010.08.28. 17:07

nagyon asz ez az oltony
ez Dolce & Gabbana egybol kiszurtam...

miert nincs itt azz oldalon egy olyan resz ahol Hennel Adam kedvenc dolgai vannak?
ez most nagyon meno..
kedvenc etel
kedvenc ruhak
kedvenc etterem
stb stb stb

nem jo?

basic avatar

zoldalma | 2010.08.27. 21:39

Én a Trendmagazint olvasva jöttem rá sok dologra.

Pl hogy Lbzs nem is olyan rossz fiú, mint amilyennek mutatta itt magát, hanem egy értelmes realista ember, akiben nincs rosszindulat, hanem inkább sokkal több kíváncsiság és örökös elméletek gyártàsa.

Pl arra hogy jó ötlet volt annak idején Ádámnak bezárni a GP-t és egy ideig vesztesek oldalán időzni. Mert most létrehozott egy olyan lapot amiben nagyon sok lehetőség van még szerintem a jövőben, míg a játékmGazinok ugyanott vesztegelnek.. Érdemes megnézni hogy az egykori GP tagok akik maradtak a régi szerepben, hova tudtak eljutni? Sehova, anyagilag, elismertség szintjén is ott vesztegelnek a kátyúban!

basic avatar

Szabados Péter | 2010.08.27. 12:48

Minden ilyen dolog csak jó reklám lesz HÁ-nak de csak csináljátok, én nem fogom olvasni, maradok a hivatalos portáloknál =]

basic avatar

Shadow | 2010.08.27. 00:15

Huh Lucius.. miért nem tudsz megbékélni a helyzettel h a Trend sikeres és nincs semmi botrány? mellesleg igaza van Tomának, maradjunk a szimpatizánsoknál.. miért fáj neked ha én kedvelem és becsülöm Hennel Ádámot? te is foglalkozhatnál értelmesebb dolgokkal is..

annak meg én személy szerint örülök hogy Lbzs kezd megjavulni!

basic avatar

Toma | 2010.08.26. 23:44

Lucius azért..álljunkmeg egy szóra légy szíves!
LFHÚ ez mit is jelentene pontosan?
másodsorban..válgoasd meg kérlek a szavaidat...azért ne használj ilyen szavakat hogy talpnyaló...mert nem azok akik szimpatizálnak valakivel..de ezt szerintem te is tudod hogy nem így hívjuk hanem szimpatizáns..másodszor szektát is mellőzd kérlek...ennyit szerettem volna...

basic avatar

Luciu$ | 2010.08.26. 22:09

Hello Bozsovich

Ha olvasod ezt a fórumot akkor tudhatod ki vagyok. Én vagyok itt az egyetlen igazi ellenzéki a nagy Hennel imádók körében. Mindenki más vagy el lett hallgattatva (érdekes hol van a hazudozó Bandika? Vagy Blue 3y3 aki elvileg találkozott a tervei óta HÁ-val? És a nagy leleplező Sir Lohengrin? Mostanság ő is csak a Trendmagazinon kommentel, mély egyetértésben a többi talpnyalóval)

Tehát én nem vagyok semmilyen módon kapcsolatban LFHÚ-al, nem is szeretnék, de ez a blog ötlet nem jó szerintem.

Miért nem jó?

Egyrészt mert nem hinném hogy bármi érdemlegeset tudnátok közölni, azokon túl amik már itt is megjelentek az oldalon. A pcwebes sztorik, a lapok bekebelezése, Branyicki Zoly kiszekálása meg stb... már lejátszott meccsek.
Mellsleg azóta elindult a Trendmagazin is, meglehetős hátszéllel (amik egy bizonyos társadalmi csoporthoz illetve szektához köthetők) de mivel semmi olyan dolog nincs (még!) az oldalon amibe bele lehet kötni így ez sem járható út.

Mellesleg 2# Valszeg fogalmatok nincs az itt folyó dolgokról, és hogy mi hogy megy itt nekem viszont van. Bizonyos jelekből látni hogy minden ugyanolyan módon megy mint még 2006-ban. Vagyis HÁ-t ez nem fogja érdekelni hogy miket irogattok, és azt se szabad elfelejteni hogy eddig minden ilyen nyomi módszeres lejáratás csak az ő malmára hajtotta a vizet (mert tehetségtelen hülyék csintálták ezeket)

Nem hinném hogy ti is bármiben jobban lennétek!

L$

basic avatar

Zolee25 | 2010.08.26. 21:40

Szevasztok!

Ma jöttem vissza a hosszúra nyúlt nyaralásról, olvasom a kommenteket... Bulvár Blog készül HÁ-ról? Nem semmi :O Szerintem teli lesz bizonyítatlan infókkal, így ennek nem sok értelme lesz. de ők tudják.....

Én inkább most fogom magam és elolvasom az új cikket, látom jó hosszú :)

Zoli

basic avatar

Shadow | 2010.08.25. 22:34

na erre a "blogra" kíváncsi leszek :D

várjatok kitalálom Lbzs90 a főszervezője :)?

basic avatar

Somosi | 2010.08.25. 22:02

Bozsovith: Hennel Ádámot szerinted érdekelni fogja a blogod??? Huhhh... Nem értem az ilyen embereket :D

De azért majd ha elindul megnézem, hogy jót röhögjek rajta.

basic avatar

rodrigez | 2010.08.25. 01:15

Vicces oldal lesz ez amit ők blognak neveznek :D

Toma úr azt hiszem elég jól rendbetette a dolgokat, egyetértek! :)

basic avatar

Toma | 2010.08.25. 00:27

Tisztelt Bozsovich!

Nem értem miért úgymond ragozni a dolgot, ez nem hagyományos blog kategóriába tartozik ez az oldal, ez egy személyes oldal úgymond...de semmiképpen se Hennel Ádám magánéletével foglalkozik hanem az interjúkötet a múltat boncolgatta illetve jövőbeli előretekintés is egyben ami valósul is meg a Trendmagazin személyében. Azért mert nem frissül rendszerességel annak felteszem az az oka, hogy nincs új bejegyzés, vagyis nem bővült új videóval illetve interjú kötettel.

Az, hogy információkat publikálnak az Önök "blogján", hát tessék...bár nem tudom, hogy mennyi valóságalapja lehet, illetve mi szükség erre. Továbbá remélem számos érvvel illetve bizonyítékkal szándékozzák ezt tenni...
Hát körülbelül ennyit szerettem volna hozzáfűzni!

Szívélyes üdvözlettel:

Zuba Tamás

basic avatar

yunior | 2010.08.24. 23:36

engem alap esetben még érdekelt is volna egy ilyen külsős blog, de elolvasva ezt a kommentet.. köszi de én biztos nem fogom olvasni!

mindenféle bizonyítatlan feltevések gyűjtőoldal lesz. Lucius meg torrentgyerek tuti ott fognak lógni egész nap xD

basic avatar

Blackjack | 2010.08.24. 23:14

Grat pont egy ilyen pletykagyáros blogra van szükség PFffff... Szerintetek ennek mi lesz az értelme? Mellesleg az is cifra hogy azt írod, küldjön bárki sztorit.. És ha én küldök hogy fogod ellenőrizni? Vagy a hitelesség már smafu?

basic avatar

Bozsovich | 2010.08.24. 21:27

Kedves Olvasók!

Had adjak egy előzetes képet erről a bizonyos blogról, amit már említettetek. Szekeres Gábor azt mondja, hogy ezt nem kell komolyan venni, de talán jobb ha én mint a Best of Hennel Adam Blog egyik editora elmondjam mi ez az egész.

Való igaz hogy készül egy ilyen blog, hamarosan el is fog startolni. Jogos a kérdés, miért kell egy szamizdat blog, mikor itt van Hennel Ádám hivatalos blogja is?

Egyrészt szerintem ez nem blog. Ahol egy magazin cikkei jelennek meg linkeléssel, és ahol egy interjúkötet olvasható az nem blog. A blog az lesz amit mi hozunk létre. Folyamatos, heti 3-4X szerkesztett tartalommal és bejegyzésekkel fog előrukkolni ez a lap. Szeretnénk kicsit máshogy megvilágítani HÁ urat, aki kétségtelen hogy sokat szerepelt mostanában, nyilatkozott, cikkeket írt, de véleményünk szerint csak az érme egyik fele látszik, a másik nem.

Hozzánk eljutott sok információ (merthogy egyik editorunk meglehetősen közel volt a tűzhöz évekkel ezelőtt, illetve kapcsolatokat szerzet) így rengeteg olyan információnk van amit se a hennel.hu-n se a trendmagazin.hu-n nem olvashat senki. Pedig ez is hozzá tartozik az igazsághoz.

Nem fogunk cenzúrázni semmit, és minden botrányos dolgot nmegírunk, továbbá olyat témákat is, ahol nyilvánvaló lesz HÁ mondatainak és cselekedeteinek a keveredése.

Miért tesszük? Nem akarjuk tönkretenni Hennel urat, ehhez véleményünk szerint mi kevesek is lennénk, de sok embernek valóságosabb képet adhatunk ennél a mostani ójl megszerkesztett marketizált képnél.

Szívesen várjuk a véleményeket, sztorikat, bármit! Megírod, mi megjelentetjük (ha témába vág és Hennel Ádámmal kapcsolatos)!!!

Email: loller.troller@freemail.hu
A blog pedig itt lesz elérhető: http://bestofhenneladam.blogger.hu/

BoHAb - Az igazság nem marad rejtve!

basic avatar

Szekeres Gábor | 2010.08.22. 22:00

Nos erről az állítólagos blogról elég annyit mondani hogy semmi köze nincs HÁ-hoz sem a pcwebhez stb... Úgyhogy nem hiszem hogy érdemben kellene ezzel foglalkozni, főleg mivel nincs is meg. De ha el is indul gondolom bulváros kis szösszenetek lesznek rajta...

basic avatar

Dorka :) | 2010.08.22. 21:04

na fiúk mik az új infok ÁdámróL?:D Sylv sikerült azóta valamit összehozni? :)

milyen lesz ez a blog? mármint ki fogja azt üzemeltetni?

basic avatar

carpediem | 2010.08.22. 19:47

"Így is túl sokan neveznek bakker :S pár napja Playstationcommunity-n látom ma meg a Gamer365 is erről cikkez waaaaaaaaa!!!!! :G"

Én is a Gamer365ön láttam, mindenhová eljut a Trend :D

basic avatar

Botos | 2010.08.21. 02:18

Most olvastam el HÁ cikkét a Trenden, huhh.. Komoly kis írás, elgondolkodtató..

basic avatar

Blackjack | 2010.08.17. 23:36

Tibi: Engem nem keresett meg senki, de ha megtennék se válaszolnék! Milyen blog ez amúgy? Link van? Mert a hivatalos blogja Ádámnak itt van, nem is értem mit jelent ez. Egy blog azért blog mert ő ír rajta. Ha nem ő írja az már nem Hennel blog.

basic avatar

Mr. Jns | 2010.08.17. 20:44

Semmit se tudok , most hallom először. Milyen blog lesz ez? :O ki csinálja egyáltalán?

basic avatar

Rigatibi | 2010.08.17. 19:45

mit tudtok a hennel blogról?

megkeresett egy ember hogy vegyek részt benne illetve tudok e valami történtet hozzá? mondom minek? - hennelblog lesz mondta. Valami lejárató híresztelős féle v. ilyesmi.

hahó.

basic avatar

Sir Lohengrin | 2010.08.14. 21:46

Sylvi meglepődnék ha sikerülne kicsikarni egy találkozót HÁ-tól, nekem fél év alatt sem sikerült pedig nem kis ügyek és leleplezések kötődnek a nevemhez.

basic avatar

Toma | 2010.08.12. 11:21

ami azt jelenti hogy egyre több olvasója van Trendnek :)

basic avatar

gobbyhill | 2010.08.11. 21:43

Lbzs... STOP!!!!

Így is túl sokan neveznek bakker :S pár napja Playstationcommunity-n látom ma meg a Gamer365 is erről cikkez waaaaaaaaa!!!!! :G

basic avatar

zoldalma | 2010.08.11. 18:12

mdani : sok sikert az új oldalhoz :)

basic avatar

Toma | 2010.08.09. 12:37

áhh...léccives ne írjátok be így közösbe a nyereményjátékhoz a dolgokat :(

basic avatar

Blackjack | 2010.08.08. 22:54

Dani: igen? Összehozhatnál velük, GP down óta nem beszéltem velük.. Pedig soldierzzel jóban voltunk :)

Vargatom: szerencsére nekem sem volt gondom a súlyommal eddig még, igaz én 6éves korom óta sportolok. Gondolom HÁ is, meg a helyes táplálkozás is fontos..

« előző  12 3 4  ...  következő »

Véleményezze Ön is!

Vélemény írásához be kell jelentkeznie!