Belépés:

Elfelejtette jelszavát?

Még nem regisztrált?

A GamePress állítólagos újjáéledéséről

232


Az alábbiakban közöljük le Hennel Ádám nyilatkozatát.

Az elmúlt hetekben nagyon sok kérdés merült fel az interjúkötet kapcsán. A legtöbbeket nyilvánvalóan az érdekel, lesz-e újra GamePress vagy sem. Ha lehet, kicsit messzebbről kezdeném. Az elmúlt 1-2 évben két oldalról kapok kéréseket, javaslatokat. Az egyik tábor azt kéri, hogy ragadjam meg a lehetőséget és fogjak bele egy merőben új játékmagazin felépítésébe, a másik tábor pedig emlékeztet arra, hogy ezt a korszakot már lezártam az életemben, és ne is nyissam meg újra, elvégre felnőttem, megkomolyodtam. Nos, én ott állok valahol középen, és úgy gondolom mindkét javaslatnak van alapja.


Bár az interjúk során azt hiszem eléggé világosan kifejtettem az álláspontomat, de akkor elmondom még egyszer, mit gondolok erről a kérdésről. A GamePress annak idején tagadhatatlanul a hazai internetes játéksajtó élvonalába tartozott. Ezt vitatni, megkérdőjelezni nem lehet, hiszen ez a lap minden tekintetben, szakmailag és a közösség szempontjából is bizonyított. Fantasztikus teljesítménynek tartom mindazt, amit az én vezetésemmel a Pc Web lapcsalád elért. Azonban azóta eltelt három hosszú év, változott körülöttem minden, de változtam én is. Azt látom, hogy az a világ, amelyben annak idején otthonosan mozogtam, az a szakma, amelyet értettem és tudtam is csinálni, amiben én magam, és a mögöttem álló lapok is sikeresek voltak, most már olyannyira távol áll tőlem, annyira idegennek érzem magamtól, hogy elképzelhetetlennek tartom, hogy én újra nekifogjak a játékos média meghódításának.


Úgy gondolom, hogy azt a tapasztalatot, ha tetszik tudást, amit az elmúlt 4-5 évben megszereztem, azt sokkal fontosabb területeken tudom majd alkalmazni, olyan produkciókban, amik a közösségek számára is előremutatók lesznek. Ebben a szellemiségben készül a Trendmagazin is. Ami pedig az alap kérdést érinti, szeretném a lehető leghatározottabban kijelenteni, hogy játékmagazint indítani, vezetni, tulajdonolni nem fogok, sem most, sem pedig a jövőben bármikor.

Hennel Ádám

Itt olvasható a beérkezett kérdések közül néhány, válaszokkal.

Jelenleg párkapcsolatban élsz? A magánéletedről kínosan hallgatsz az interjúkban. - Nagy Anna

Nem véletlenül, nem szeretném a magánéletemet kiteregetni az ablakba. Egyébként nem, nem kapcsolatban élek, én e tekintetben eléggé régimódi, ám Bibliai elveket vallok, vagyis az igazit keresem, azt a lányt akivel az életemet le tudom élni. Amint megtaláltam, majd jelzem neked!
 

Nem gondolod hogy a nagyzolási mániáddal most kicsit túllőttél a célon? Az egész interjúkötet egy töménytelen önfényezésnek tűnik nekem. - Kistelki Zsolt

Őszintén sajnálom, hogy csak ennyi maradt meg benned abból a 70 000 karakterből aminek a legfontosabb eleme az elmúlt 4 év munkájának az összegzése. Az, hogy mindenki értse és lássa, mennyi feladat, gond és kudarc előzte meg a Pc Web lapcsalád felfelé ívelését. Halkan jegyzem meg, erről szól a 2. fejezet, ez a lényeg. Bízok benne hogy újra, higgadtan nekivágva a kötetnek már más lesz a véleményed.
 

Az interjúban megemlíted Herrer Sárát. Milyen kapcsolatban álltok? - Enikő

Szerintem Herrer Sára az egyik legtehetségesebb fiatal színésznő az országban. Emellett egy páratlan személyiség, egy nagyon elbűvölő, kedves, érzékeny lány. Mást nem tudok mondani erről a témáról.
 

A napokban szinte csak kritika ért, leginkább azzal vádoltak, hogy túl nagyképű és érzéketlen vagy, és sokan nem értették miért volt szükség ezekre a sokak érzékenységét bántó kijelentésekre. Mi a magyarázat? - zsugabenji

Megmondom őszintén, hogy én nem így látom. Az emberek mondjuk 50%-a nem kedvel, miközben nem is ismer, a másik 50% pedig egyszerűen odavan értem. Én személyesen, levélben, telefonon szinte csak pozitív véleményeket kaptam, az pedig hogy itt-ott az interneten névtelenül mit írogatnak egyesek, olyannyira nem érdekel, hogy nem is olvasom ezeket. Azt hiszem itt sokan óriási tévedésben vannak. Nekem nem az a dolgom, hogy embereknek tetsszek, vagy hogy az interjúkötetben nagy tömegek számára is kedves kulcsszavakat ismételgessek. Sokkal inkább akarok őszinte lenni, kimondani amit gondolok, hiszen sokszor a keserű valóság kimondása segít leginkább, én ebben hiszek. Nyilvánvalóan a botrány számunkra jobban kell mint egy falat kenyér, így mindazok akik akár negatív, rossz véleményeket fogalmaznak meg rólam, a malmunkra hajtják a vizet, hiszen a hírverés, legyen ilyen vagy olyan, minden újonnan induló produkciónak jót tesz, így a Trendmagazinnak is.
 

Egyébként én azt látom hogy az elmúlt hetekben elindult egy elég erőteljes gyűlöletkampány személyem ellen, ami szerint én egy elviselhetetlen, nárcisztikus ember vagyok, aki képtelen a normális emberi kapcsolatokra. Már egy körlevél is készült, amit velem, vagy a cégemmel üzleti kapcsolatban álló személyeknek is kiküldtek. Amikor ilyeneket olvasok, akkor magam is elgondolkozom, vajon lehet hogy igazuk van? Talán én egy ilyen ember vagyok, csak még magam sem tudok róla? Múltkor egyik kedves ismerősömmel beszélgettem hosszú órákon át, és elmondta, a legkevésbé sem vagyok olyan, amilyennek egyesek lefestenek. Megnyugtató.


Nekem két kérdésem is volna. Mit szólsz az oldal sikeréhez? Készülnek még további fejezetek is? - Szekeres Gabi


Azt kell hogy mondjam meglepett ez a fokozott érdeklődés. Mikor mi ezt terveztük, akkor én csak egy jóval kisebb, egyszerűbb írást akartam volna megjelentetni, de rábeszéltek hogy készüljön inkább egy interjúkötet, és csapjunk hozzá még 1-2 másik fejezetet, ami hogy úgy mondjam erőteljes érzelmeket vált ki az olvasókból. Én nem akartam volna hozzászólási lehetőséget sem, gondoltam aki akarja, úgyis elolvassa és megy tovább. Be kell valljam, jó ötlet volt ilyen formában megjelentetni ezt az egészet.


További fejezetek nem készülnek, egyrészt mert túlzásokba sem akarok esni (egyesek szerint már így is túllőttem a célon..), mert valljuk be, nálam sokkal több tapasztalattal és elmesélhető történettel rendelkező személyek sem adtak ki ilyen köteteket, másrészt nincs rá időm, ez a mű is 2 hónap munkájának az eredménye, amire akkor még volt kapacitásom, manapság viszont olyannyira el vagyok foglalva hogy ha egy nap 48 órából állna, nekem az sem lenne elég.


2009.12.29. 20:06

Hozzászólások:

« előző  12 3 4  ...  következő »
basic avatar

Chris88 | 2010.03.29. 13:37

Oks, nemsokára válaszolok neked!

basic avatar

Sir Lohengrin | 2010.03.22. 11:47

Chris88! Átmegyek a legújabb cikk fórumába, mert úgyis oda ír mindenki. Ott folytatjuk.

basic avatar

Marci20 | 2010.03.21. 17:38

Valami készül, percenként esik széjjel a szájt :D

basic avatar

kantorjozsef | 2010.03.19. 22:54

köszönöm róbert!

chris ezzel végülis mitakarsz mondani? a pcweb szerintem teljesen megszünt már rég.

basic avatar

Chris88 | 2010.03.19. 20:32

lbzs: Senk se akar kiközösíteni, de valljuk be a találati arányod nem túl fényes. Azt terjesztetted itt novemberben hogy újra GP lesz és HÁ tulképp ezen pörög titokban, de ebből se lett semmi. A Bandiféle ügyekhez nem akarok hozzászólni, de az nem kétséges hogy eléggé rosszul fogalmazta meg a kommentjeit, mert pont az ellentéte jött ki mint amit pl. Bíró Peti vagy mások mondtak.. de azóta legalább nem beszél :) Az hogy a pcweb.hu-n kitettek egy ilyen kezdőoldalt azért beigazolhatja a feltevésed, de nekem is igazam lehet (ha emlékszel már legelejétől azt mondom hogy ez a bizonyos Hennel Produkcio végülis nem más mint az új pcweb, és sztem azért kellett új név mert nem a PC lesz a fő task..

Kíváncsi vagyok a véleményedre

basic avatar

Gábor Róbert | 2010.03.19. 16:30

Sztem írj Bíró Péternek vagy Horvath Tamásnak :)

Gabi: :DD Akkor megint kezdődik előről? jófejek ezek a klánosok csak fogalmuk sincs mi történik!

basic avatar

kantorjozsef | 2010.03.19. 15:09

sziasztok!

nem tudja valaki hogy áll a trendmagazin? lenne néhány ötletem hozzá, hogyan léphetek kapcsolatba hennel ádámmal?

basic avatar

Szekeres Gábor | 2010.03.19. 14:23

Azureus: jól tudod, Hennel Ádám valóban nem tud azonosulni ezekkel, de sztem el kell ezt fogadni és bízni hogy jól fog sikerülni az új projekt ;)
egyebkent tegnap megint megtalált egy codos klán akik màr tudni vélték hogy lesz GP meg cod2o és be akarnak szállni a buliba :D valaki megint keveri a sz...-t :P

basic avatar

zoldalma | 2010.03.18. 21:47

Blue, né semmi kifogásolnivalót nem látok abban ha valaki a munkájáért (legyen az fordítás vagy bármi) pénzt kér el...

basic avatar

Toma | 2010.03.18. 08:16

Minden rendben a lappal, ne aggódjatok! :)
Ez már lehet az elvarázsolódás kezdete:O

basic avatar

Karessz | 2010.03.17. 20:36

Hy
nekem először felcserélődtek a cikkek, aztán mysql hiba :P
tuti csinálják az új dolgokat az infósok

basic avatar

Oliver Booy | 2010.03.17. 10:14

Nekem sem hozta be az oldalt.

A fordításokkal kapcsolatosan jól leírtátok a helyzetet, bár amit robertox írt, a fizetős honosításokról az jó ötlet lett volna, de a mi berkeinken belül ez fel sem merült soha.

basic avatar

barti | 2010.03.16. 17:49

Toma ez ok, de nem csak gameres dologra lehet visszacsábítani az embereket hanem másra is -> trendmagazin :) Ádám inkább ezt az utat választotta :D

(valami nagyon nem stimmelt ma itt a lapon, nekem be se hozta rendesen a főoldalt :O)

basic avatar

Shadow | 2010.03.15. 23:49

Toma én már várom ezt a nagy elvarázsolódást a trenden :D
Off: elszállt a féltve őrzöött az avatarod? xD

basic avatar

Shadow | 2010.03.15. 23:46

Blue 3y3 azért ez nem egészen így van, egyre több eredeti progi fogy el a boltokból :) nem rossz ötlet amit robertfox mondott, csak már elhaladt fölötte az idő, de nem kell támadni ezért :)

basic avatar

robertfox | 2010.03.15. 21:51

Kikkel csináltatják azokat a fordításokat a kiadók? P R O F I K K A L. Akik határidőre dolgoznak, számlaképesek...soroljam ? :) Évekig lett volna lehetőségük a magyarítóknak hogy kifejlődjenek, de nem tették,

basic avatar

Blue 3y3 | 2010.03.15. 21:00

robertfox: Érdekes ez régebben éveken át nem volt probléma, vajon miért? Mert akkor még minden játékhoz lehetett saját készítésű fordítást csinálni, mert 1) volt rá igény 2) volt rá lehetőség. Aki a leggyorsabban kihozta, oda ment a sok ember. Ma már a bolti játékok nagytöbbsége eleve magyarul jön ki, minek akkor fordítgatni? Max. azt a pár játékot, amihez nem hoznak ki honosítást, de azok éppen ezért elég silányak is lehetnek.

Magyarítások webshop? Még jó hogy nem fogtak bele! Szerinted itthon, ahol a játékosok 90%-a letölt, az mikor fizetne akár 400Ft-ot is egy magyarításért? Sajnálom de ez itthon nem ment volna sztem.

basic avatar

robertfox | 2010.03.15. 19:40

greenclub én ezen nem csodálkozom, szerinted ki az a marha aki éveken át pusztán jóindulatból 100 000 karaktreres szövegeket fordítgat? Max megcsinálja 1-2 kedvenc programnál aztán lelép. Ha annó a magyarítók rájöttek volna hogy másképp kell csinálni akkor lehet ma már komoly árbevételük lenne. Mondjuk ebben Ádám is ludas mert a GP-nek volt saját fordítócsapata, nevükre most nem emlékszem, de ott kellett volna mondjuk magyarítás webáruházat nyitni és mindenki ott vehetett volna 200-300 forintért minőségi fordítást. Gondolom ezt senki nem merte bevezetni, pedig sztem formabontó ötlet lett volna.

Toma teljesen így van, tovább kell lépni, fel kell nőni stb de ezt már mondtam itt párszor :D

basic avatar

Blue 3y3 | 2010.03.15. 17:59

greenclub: A különálló játékhonosító teamek valóban megszűntek, de a magyaritásokportál még mindig ad ki fordításokat. Azért van kevesebb mint régen, mert már sok játékhoz eleve készítenek honosítást a kiadók.

basic avatar

Toma | 2010.03.15. 10:07

én nem kifolyásolok semmit a Playware-el, nekem szimpatikus volt, a név is meg minden.
Emberek, nem kell ennyit fennakadni a GP témán, GP volt...és kész :) Nem lesz többé, el kell fogadnotok, de majd lesz itt más finomság, sztóval készüljetek, a Trendmagazin meg simán kárpótolni mindenkit és annyira el fog varázsolni hogy rá se értek csodálkozni. :)

basic avatar

greenclub | 2010.03.15. 03:13

"a játékhonosítás már amúgy sem valami jól pörgő dolog, ha megnézed a gamehunter is eléggé lecsúszott (tképp megszűnt)."

Miért?? Annak idején a pcgameshuns is sokat jelentetett meg, a GH-ról nem is beszélve. Mindig jöttek új fordítók stb, most hogyhogy alábbhagyott a lelkesedés?

basic avatar

Gábor Róbert | 2010.03.14. 20:57

Luciusz senki nem akar peticiót írni, nyugalom :D

Oliver: tény hogy jó ha van több kisebb lap, de csak akkor ha minőségiek.
azért nem futnak fel a mostaniak sem, mert semmiben nem tudják felülmúlni a GK-t vagy pl a Gurut.

basic avatar

Luciu$ | 2010.03.14. 16:56

petíció a gamepressért? MEGHIBBANTÁL? Ebben az országban semmiért nem fognak össze az emberek, gondolod épp a gp-ért?

A befolyásolás pedig igenis jelen van még ha nem is veszitek észre. De majd most biztos jön bírópeti aki elmondja hogy én csak sértettségből beszélek. Pedig nem, lenne rá okom de nem vagyok megsértődve egyikőtökre sem, csak elmondom amit látok. Már ez is baj?

basic avatar

Marci20 | 2010.03.13. 22:57

yunior nekem nincs kifogásom ellene, meg nem hiszem h én akkora személyiség lennék itt hogy ha azt mondom ne legyen új PW akkor nme lesz :P én megértem őket hogy kéne nekik pénz, de hogy nézne ki ha pont a pcweb vagy H.Á. körei finanszíroznák? ebből nagy zűr lenne pillanatok alatt... - összeférhetetlenség -

basic avatar

Mr. Jns | 2010.03.13. 19:46

Chris jól leírtad a szitut én is így látom. Bár én kíváncsi lennék egy "új GP-re" merthogy a régiről csak innen hallottam. Végüllis azt értem h Ádám már nem akar ilyen oldalt nyitni de azért az előzményeket tekintve támogathatná az újdonsült lapokat, mert azért most is van egy jó nagy tömeg akik állandóan zúgolódnak h ez nem jó az nem jó...

basic avatar

Gordon | 2010.03.13. 19:19

Blackjack volt már erre példa de aztán összeveszés lett belőle, mert végülis valakinek fel kell adni a vezetői státuszt és ezt senki nem szereti :)

basic avatar

Blackjack | 2010.03.13. 13:23

Azureus: Biztos vissza lehetne, de szerintem kár kombinálgatni (ezt hagyd meg lohengrin úrnak), mert valóban a cikkben benne van hogy nem lesz új GP :)

Ha viszont valakik már új lapban gondolkodnak akkor az lenne a nagy dobbanás ha 2-3 kisebb lap összeolvadna és abból jönne létre egy bazinagy oldal :D bár erre nem sok esélyt látok. :(

basic avatar

yunior | 2010.03.12. 22:27

Jó én megértem hogy lojálisak vagytok de ha Hennel Á nem csinál már játékmagazint akkor mi kifogásotok van a pl. Playware-el? Ott is vannak törzdtagok akik ugranak ha megújulna a site.. Mi ebben a rossz? :)

basic avatar

Gordon | 2010.03.12. 19:53

Ne csináljátok már? most valóban azon vitáztok hogy sikeres lehetne e megint a GP??? ha egyszer az volt, akkor miért ne? de az hogy nézett és jó oldal lessz az nem jelenti hogy olyan nagy pénz van benne... szal az már más kérdés, végülis a PW-sek meg mások is a pénzre hajtanak, miközben lehet h nincs is annyi hirdetés ami kiszolgálna még 3-4 másik pc-s szájtot.

basic avatar

Toma | 2010.03.12. 12:43

én erről a visszacsábítós dologról annyit mondok, hogy...mivel itt nagyrészt gp olvasók vannak, látjátok nem lehetetéen mert renegeten jöttek vissza....:)
de ettől függetlenül GP nem lesz ...

basic avatar

annacska | 2010.03.11. 20:27

Fiúk, kár ezen lovagolni, mert feketén fehéren ott van a nyilatkozatban hogy nem lesz új játékmagazin. Szerintetek ha ezen törné a fejét Ádám hogy mi hogy éri meg a gamepressen, akkor a trendmagazint készítgetné elő?
Én egyetértek azokkal akik azt mondják nincs szükség gamepressre, szerintem egyáltalán nincs szükség új játéklapokra, ígyis több van mint kéne, és a legtöbb csak rossz irányba viszi a tiniket...

basic avatar

barti | 2010.03.11. 14:06

Chris gondolj bele, mégegyszer ugyanazt előről elkezdeni? Ezt nem nagyon lehet, mert az ember lezár vmit, új fele megy akkor minek fordulna vissza? Ide új titánok kellenek akiknek még nem volt meg ez a siker meg akik nem vezettek még gamerlapot, akiknek minden új és szép :)

basic avatar

Chris88 | 2010.03.11. 13:18

Nem jó oldalról közelítitek meg a témát... Nem a régi tábor az elsődleges, hanem a jelenlegi gamer réteg. Tök mindegy hogy azok 3-4 éve mit csináltak, ismerték e a GP nevet vagy nem, mert ha jó a lap, van mögötte pénz, tudnak költeni reklámokra, jó a csapat akkor minden gond nélkül fel lehet építeni egy bázist. Mellesleg már bocs de az a közösség ami itt van az már számottevő. nézzetek szét blogoknál mekkora a kommentelő keménymag, szerintem itt normális ez az arány, és úgy, hogy gyakorlatilag semmi újdonság nincs, de ha volt is ez a nyilatkozat, ez is rétegcikk, tehát nem olyan tartalom ami közvetlenül érinti az embert, mint mondjuk egy teszt vagy bemutató. Ehhez képest ami itt megy, az nagyon is jó, és erre már elég szépen lehet építeni. Mikor a Tomival beszéltem még karácsonykor, mondta hogy van még többezer pcwebes tag aki majd akkor lesz értesítve ha itt is beindulnak a cikkek vagy ami lesz.
Na de visszatérve szerintem akár Playware akár Gamepress a téma, újraindításra mindig lenne lehetőség, ha van mögötte háttér. De az tény hogy egy trendmagazinszerűségben azért sokkal több a potenciál.

basic avatar

barti | 2010.03.11. 11:57

rodrigez: így van, nagyon sok akkori gamer már nem gamer.. teljesen megértem hogy Ádám se akar ilyenekkel foglalkozni, vannak fontosabb dolgok is!

basic avatar

rodrigez | 2010.03.11. 00:29

Nem is tudom... én úgy kerültem ide hogy azt se tudtam mi az a Gamepress, de engem nagyon megfogott HÁ mondanivalója, történetei meg a közösség... ami sztem jóval nagyobb mint a hsz- k alapján látszik, azóta összehaverkodtam pár emberrel innen és ezek a srácok , lányok az oldalon kívül is jóban vannak, kikérik egymás véleményét, odafigyelnek arra ami itt az oldalon történik etc. Az viszont kérdéses hogy ők mind vajon visszatérnének e a GP-re, mert sokan már nem játszanak, nem olvasnak más lapokat se.. inkább várják a trendmagazint :) Ahogy én is.
A játékmagazinokról pedig fenntartom a véleményem, gamer365.hu forever :)

basic avatar

mDani | 2010.03.10. 23:43

tuti hogy lenne igény 1 új gamepressre.. számításaim szerint 1 év alatt még többet is el lehetne érni mint anno. de ehhez az kéne hogy a lapcsalád is megint beindlujon és legyen vagy 10 lap, klánversenyek stb :)

a playware is újraindulhatna , de oda ki fog pénzt adni? több kéne ahhoz mint 1 Misi , jóval több

basic avatar

Azureus | 2010.03.10. 21:15

Süveges Tamás: Kérjétek el a tulajtól a szerkesztési jogokat és nézzétek meg hogy a látogatók visszajönnek e ha jó tartalmakat adsz. Különben mi alapján kérnél te milliós összegeket?

Én nem értek egyet azzal hogy ne lehetne visszacsábítani az olvasókat. A PW-nél talán könnyebb, mert nem olyan rég szűnt meg, de a GP-nél se lehetetlen. De ahhoz megint Gamepress.hu kell, a régi jól bevált ficsőrökkel stb. Hiába nyílt meg az OW, totalgame meg mások, mégse tudták a GP-s meg cod2-s embereket mozgósítani...

De Hennel Ádám ebbe nem fog beszállni, és nem azért mert nem tartaná jó üzletnek (nem tudom minek tartja), de azt igen, hogy az értékrendje eléggé megváltozott az elmúlt években és nem szállna bele olyan lapba amivel nem tud teljesen azonosulni, én így tudom!

basic avatar

Oliver Booy | 2010.03.10. 20:24

torrentboy: 3 év az nagy idő, sztem az a helyzet hogy az akkori gamerek már "kinőtték" ezt, akik meg megmaradtak azok pedig odacsapódtak más táborhoz. Ettől független sztem lenne rá igény, vagy te hogy gondolod ezt? legyen 2-3 nagy óriás (GS, pcguru stb) és kénypassz? Sztem jobb ha van több lap / többféle irányzat.

basic avatar

Gábor Róbert | 2010.03.10. 20:16

hàt torrent én úgy tudom kb 2500 tag még van akik szívesen visszajönnének (a Gabinak van vagy 400 ismerőse, klánosok stb akik szintén) az hogy nem mindenki szól hozzá még nem azt jelenti hogy nem jönnének vissza. Meghát a playware, hcgamer stb olvasóit is meg lehetne nyerni. De ettől független tény h GP nem lesz már.

basic avatar

torrentboy | 2010.03.10. 18:57

Szerintem nem / sem lesz GamePress mégegyszer. Tudjátok miért? Mert nincs rá szükség. Oké, tudom itt mindenki örülne, de hányan vagytok harmincan? Esetleg ötvenen?
Véletlenül sem bántásnak mondom, de szétnéztem google-ön és az egyetlen hely, ahol "sírnak" a GP után, az ez és itt sem kommentelnek túl sokan. Ha volt is többség az már talált magának másik magazint és őszinténszólva ha vki megvenné a GP nevet, hogy újra felfuttassa szinte a nulláról kéne kezdenie, mert se (nyílvános) petíció, se semmi nem szól mellette. Ha van is tábor, nem mutatja magát. Ezt nyílván tudja Hennel Ádám is, nagy eséllyel ezért nem vág bele ő sem.

Csak azért mondom, mert innentől nem túl izgalmas, hogy vajon melyik halott nem támad fel? A playware, vagy a gamepress? :)

basic avatar

Toma | 2010.03.10. 16:04

nem mozogtam én anno semerre, csak GP-s körökben meg a szervereken ;)

basic avatar

Oliver Booy | 2010.03.10. 15:38

Szekeres Gábor: Utána nem sokkal megszűnt. a játékhonosítás már amúgy sem valami jól pörgő dolog, ha megnézed a gamehunter is eléggé lecsúszott (tképp megszűnt).
Azok a régi szép idők már nem jönnek vissza, változott a világ :(

basic avatar

TSas | 2010.03.09. 21:59

Azért a GP sokkalta több mindent nyújtott mint egy playware, meg hát aki egy oldalon lóg, az nem nagyon olvas mást, így mi nem igazán tudunk azért lelkesedni ha xy pc-s lap megint előbukkan.

basic avatar

Marci20 | 2010.03.09. 19:16

Yunior ez szerintem érthető... GP olvasók közt vagy :)

basic avatar

yunior | 2010.03.09. 16:43


Eléggé álszentek vagytok!! Mikor arról volt szó hogy a GP újraindul akkor ez fel se merült :P Miért ne adnátok 1 esélyt nekik? ;)

basic avatar

Karessz | 2010.03.09. 14:54

Eléggé annak tűnik :D

basic avatar

torrentboy | 2010.03.09. 13:35

Felmelegített káposzta :P

basic avatar

Marci20 | 2010.03.08. 21:58

Playware.hu? Hmmmm nyomába se ért a GP-nek... szerintem Ádám nem fog nektek erre százezreket adni, de próbáljátok meg. Egyébként meg kicsit nem ciki ez?:D Én nem nagyon fórumozgattam ott, de nekem úgy tűnt elég nagy moderálások voltak, aztán meg elkezdtek politizálni :S remélem ti nem ezt akarjátok visszahozni ;)

basic avatar

Süveges Tamás | 2010.03.08. 20:44

Blackjack: Többször volt felhívás az oldalon, de nem megfelelő emberek jöttek. Aztán átvették Pacáék de semmi nem történt...

Zolee25: Thx, megpróbáljuk! :)

Egyébként tényleg sajnálom hogy Heno már nem foglalkozik ilyesmivel, pedig ha az ő pénze + a sok olvasó és a mi csapatunk összeállna akkor egy óriási és mindenben új PW-t lehetne létrehozni ami az összes másik lapnál erősebb lehetne.

basic avatar

Bakó András | 2010.03.07. 21:16

Blue eye: Az a baj ezekkel az újdonsült lapcsaládokkal hogy túl nagyot akarnak lépni de nincs hozzá erejük.

Pénzre pedig igenis szükség van a lapoknak, már csak ebből a PlayWare.hu-s történetből is látszik.

« előző  12 3 4  ...  következő »

Véleményezze Ön is!

Vélemény írásához be kell jelentkeznie!